Volg Weight Watchers online

Iedereen leidt een druk leven. Werk, gezin en sociale verplichtingen nemen vaak alle tijd in beslag. Hierdoor is het moeilijk om een dieet te volgen en je hieraan te houden. Daarom is het met Weight Watchers mogelijk om het programma te volgen via online tools (internet of app). Door een persoonlijk profiel in te vullen kan er een Fitplan op maat gemaakt worden. Via de app van Weight Watchers kun je vele recepten proberen en je hele week van tevoren plannen.

 

Wat is Weight Watchers?

Weight Watchers is een afslanksysteem. Door middel van een puntensysteem krijg je gemakkelijk inzicht in wat je op een dag kunt eten. Het doel is in ieder geval om zo gezond mogelijk af te vallen. Beweging en lekker in je vel zitten vormt dan ook een belangrijk onderdeel. Het programma van Weight Watchers is online te volgen. Je hebt toegang tot recepten en kunt gemakkelijk je eet- en bewegingsdagboek bijhouden.

 

Online programma

Door het online programma van Weight Watchers heb je vierentwintig uur per dag toegang tot je persoonlijke programma. Online heb je toegang tot alle tools. Door middel van een applicatie op je smartphone heb je toegang tot je persoonlijke eet- en bewegingsdagboek, database met recepten en kun je successen en ervaringen van anderen lezen. Het online programma heeft als doel om leden te ondersteunen bij het gezond proberen af te vallen. Verder krijg je een persoonlijke coach toegewezen. Deze helpt je om het online programma aan te passen naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Want ieder lichaam is anders.

Eetdagboek

Weight Watchers werkt met een zogenoemd puntensysteem. Dit zijn ProPoints. Elk voedingsmiddel krijgt een aantal punten toegekend. Daarnaast krijgt je een persoonlijk en maximumaantal punten wat je per dag mag besteden. Dit puntenaantal is afhankelijk van je lengte, gewicht en persoonlijke levenswijze. Hierbij mag je zelf eten wat je wilt, alleen zit er een maximum in het aantal punten.

 

Inzicht in je levensstijl

Het is belangrijk om inzicht te krijgen in je eigen levensstijl. Daarnaast maakt het een verschil of je een zittend beroep of veel heen en weer moet lopen op je werk. Via de app kun je gemakkelijk je eetdagboek bijhouden, waar en wanneer je maar wilt. Hier vul je al je punten die je op een dag nuttigt op in. Zo krijg je inzicht in wat je eet en hoeveel (punten) je nog mag eten en krijg je inzichten in je persoonlijke valkuilen.

 

Database met recepten

Doordat je met een puntensysteem werkt, kun je zelf bepalen wat en wanneer je eet. Je stelt je eigen dagmenu samen aan de hand van wat jij lekker vindt en waar je zin in hebt. Weight Watchers heeft meer dan 2.000 recepten voor jou beschikbaar. Deze kun je online inzien, maar ook via de app. Tevens kun jij je favoriete recepten markeren. Sta je in de supermarkt en weet je nog niet wat je moet eten? Dan is de database gemakkelijk te raadplegen via de app. Tevens kun je gelijk zien hoeveel SmartPoints je nog over hebt en hoeveel SmartPoints elk menu heeft.

 

Successen en ervaringen

Door middel van de app, maar ook online kun jij je eigen ervaringen delen met andere delen. Andersom kun jij ook inspiratie, motivatie en kracht halen uit de successen van andere leden. Via de app kan dit gemakkelijk via community connect.

 

Beweging bijhouden

Beweging is een belangrijk onderdeel van het programma. Aan te raden is om minstens 30 minuten per dag te bewegen. Hoeveel jij moet bewegen is echter afhankelijk van je gewicht, levensstijl en doel. Hiervoor krijg je punten toegekend. Door middel van je bewegingsdagboek kun jij bijhouden hoeveel beweging je dagelijks krijgt. Een nog gemakkelijkere manier is om je activity tracker met de app te synchroniseren. Zo kun je gemakkelijk je beweging bijhouden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *